[ad_1]
بحران اقتصادی سریلانکا برای فروشندگان خودروهای دست دوم جواب می دهد زیرا قیمت این وسایل نقلیه از خانه های لوکس بالاتر است.
به گزارش فرارو، این کشور جزیره ای 22 میلیونی در آستانه ورشکستگی قرار دارد، تورم داغ است و دولت برای صرفه جویی در دلارهای مورد نیاز برای خرید غذا، دارو و سوخت، واردات غیرضروری را ممنوع کرده است.
در بازار خودرو، ممنوعیت دو ساله خودروها را صفر مایل در جادهها نگه میدارد و خریداران ناامید را مجبور میکند تا قیمت سنگینی برای خودروهای کامپکت دست دوم و سدانهای خانوادگی بپردازند.
یک تویوتا لندکروز با پنج سال کارکرد به صورت آنلاین 62.5 میلیون روپیه (312500 دلار) قیمت دارد که سه برابر قیمت قبل از ممنوعیت واردات است. این پول برای خرید خانه در یک محله طبقه متوسط کلمبوس یا یک آپارتمان لوکس جدید کافی است.
سارات یاپا باندرا، مالک یکی از بزرگترین نمایندگی ها در پایتخت سریلانکا گفت: «اکنون ماشین و خانه نماد موفقیت هستند. به همین دلیل است که اکثر مردم حاضر به خرید حتی با قیمت های بالا هستند.
داشتن ماشین در خیابان های شلوغ کلمبو، جایی که شبکه اتوبوس و ریلی پر از شلوغی است، ضروری است. تعداد تاکسی ها نیز به شدت کاهش یافته است، به طوری که رانندگان تاکسی های خود را می فروشند تا درآمد زیادی کسب کنند و آنهایی که هنوز کار می کنند، کرایه های دو برابر یا بالاتر دریافت می کنند.
ویروس کرونا سریلانکا را وارد بحران کرده و درآمدهای گردشگری را به شدت کاهش داده است.
در مارس 2020، دولت سریلانکا برای جلوگیری از خروج ارز از کشور، واردات از جمله خودروهای جدید را ممنوع کرد. اما این سیاست مانع از خروج دلار نشد و تامین کالاهای ضروری کشور را با مشکل مواجه کرد.
خردهفروشان غذای برنج جیرهبندی شدند، رستورانها به دلیل یافتن گاز برای پخت و پز تعطیل شدند، و شرکتهای برق که به دلیل کمبود نقدینگی قادر به تولید روغن نبودند، خاموشی ناگهانی را تحمیل کردند.
ممنوعیت واردات همچنین منجر به کمبود قطعات خودرو شده است، به این معنی که رانندگان پس از خرابی گم می شوند.
[ad_2]